Un primar nou ales din județul Gorj nu a depus jurământul dar și-a intrat în atribuții

Primarul din Dănești, Silviu Filip, ales în iunie, și-a intrat în atribuții deși își începe mandatul în luna septembrie. Băgat în cursa electorală și susținut pentru această funcție de Mădălin Paliță, edilul care și-a pierdut mandatul din cauza unei condamnări, Filip Silviu Aurelian se pare că are mâna liberă să conducă localitatea Dănești.

Mandatul de primar al lui Filip Silviu Aurelian începe abia în luna septembrie, iar până atunci, teoretic, comuna Dănești ar trebui să fie condusă de viceprimarul localității, cel care a preluat atribuțiile lui Mădălin Paliță în momentul în care acestuia i-a fost încetat mandatul în urma unei condamnări.

Filip Silviu Aurelian a fost angajat în primăria Dănești și este un apropiat al lui Mădălin Paliță care l-a și susținut pentru pentru funcția de primar și după ce a fost ales, i s-au și dat mâna liberă să conducă localitatea.

"Domnul primar Filip Silviu Aurelian preia din mers responsabilitatea realizării unor obiective, pentru că sunt multe, iar termenele de finalizare sunt foarte scurte. Știe ce trebuie făcut și ritmul alert care trebuie menținut pentru a le finaliza cu succes. Suntem alături de dumneavoastră și vă asigurăm că lucrăm doar în folosul comunității", anunță reprezentanții primăriei Dănești.

Conform unor surse din interiorul primăriei Dănești, noul primar Filip Silviu Aurelian îl va avea consilier personal sau administrator public pe Mădălin Paliță, care iși dorește să conducă din umbră primăria.

Vizualizări: 6,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: