Un medic gorjean, judecat pentru mită, a rămas fără avocat

Medicul chirurg Gheorghe Neață a rămas fără avocat. Urmează să-i fie desemnat un avocat din oficiu pentru următorul termen al procesului, stabilit de instanță pe 9 octombrie. 

“Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 09.10.2024, ora 10:00, pentru a desemnat un avocat din oficiu pentru inculpat şi pentru a emite mandate de aducere a martorilor lipsă, în vederea administrării probatoriului încuviinţat”, au stabilit magistrații Tribunalului Gorj la termenul de miercuri.

Procesul a fost deschis în umă cu aproape trei ani după ce mai mulți pacienți și aparținători au depus sesizări în care au reclamat că medicul cerea mită pentru diferite intervenții. Anchetatorii chiar l-au interceptat pe medicul chirurg în timp ce număra șpaga primită de la pacienți și se ruga să nu fie prins de procurori. 

Pe lângă acest dosar, medicul mai este vizat și de alte cercetări penale pentru ucidere din culpă după ce două femei au murit, din cauza unor complicații, la scurt timp după ce au fost operate de medicul Gheorghe Neață.

Vizualizări: 3,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: