Un luptător gorjean a cucerit aurul național la 71 kg!

Finalul de săptămână a fost unul foarte bun pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Luptătorul gorjean Octavian Mitoi a devenit noul campion național la categoria de vârstă U17, după ce a cucerit medalia de aur la categoaria 71 de kilograme din cadrul Campionatului Național Invididual U17 / Probă parter. 

Sala Polivalentă din Călărași a găzduit Campionatul Național Invididual U17 / Probă parter. Competiția, care s-a desfășurat la Călărași, în perioada 12 – 15 octombrie 2023, a fost o premieră pentru luptele din România.

Sportivul gorjean, legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de Mădălin Gorjanu a intrat pe saltea la categoria 71 de kilograme și a avut o evoluție spectaculoasă pe toată durata campionatului. „Octavian și-a măsurat forțele cu cei mai buni luptători din România la acest nivel juvenil, care provin de la cluburi cu tradiție în acest sport. Octavian s-a dovedit a fi mai bun ca toți la acest turneu și merită din plin felictările noastre. Felicitări merită și antrenorul Mădălin Gorjanu, care s-a ocupat de Octavian Mitoi și care de fiecare dată, indiferent de competiție, și-a arătat încrederea totală în calitățile și ambiția elevului său. Nu s-a înșelat nici ce această dată, pentru că Octavian și-a dominat adversari și a câștigat titlul național la U17. Trebuie spus însă că în spatele acestei reușite stau luni de zile de antrenamente și sacrificii”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

”Suntem fericiți! Tot anul am muncit pentru un moment ca acesta! Octavian a făcut un concurs perfect și a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului. Octavian a arătat la fiecare competiție că poate să fie acolo, între primii sportivi din țară la categoria lui de greutate. A câștigat 4 meciuri disputate până în ultima secundă. În finală a luptat contra unui sportiv foarte bun de la Târgu Mureș, un club cu rezultate extraordinare an de an. Suntem pe drumul cel bun și sunt sigur că rezultatele lui Octavian vor fi o motivație în plus pentru mai mulți copii care doresc să vină către lupte”, a declarat pentru sursa citată antrenorul Mădălin Gorjanu, bucuros de reușita elevului său.

Galerie foto



Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: