Un jucător de la Universitatea Craiova, în tratative cu Rapid!

Jucătorul Universităţii Craiova, Alexandru George Cîmpanu, este dorit de Adrian Mutu la Rapid, pentru a-l înlocui pe Antonio Sefer. Acesta a fost vândut de giuleşteni în Israel, la fosta adversară a oltenilor din play-off-ul Conference League, Hapoel Beer Sheva. 

Adrian Mutu l-a avut sub comandă pe Alexandru George Cîmpanu la naţionala de tineret a României, fiind mulţumit de evoluţiile sale. Mutu a mai încercat să-l aducă la Rapid pe Cîmpanu şi în urmă cu un an, dar Mihai Rotaru nu a dorit să se despartă de jucătorul său.

„Pe Alex îl știu de la U21, știu ce fel de jucător e, și Craiova știe acest lucru și nu are rost să discutăm deocamdată. Noi nu suntem siguri momentan”, spunea Adi Mutu, anul trecut.

Oltenii şi-ar dori să aştepte terminarea Campionatului European de tineret, în urma căruia cota jucătorului ar putea creşte, dacă evoluţiile sale şi ale echipei României U21 vor fi pe măsură. În acest moment, 700.000 de euro este cota lui Alexandru Cîmpanu pe transfermarkt.

Alexandru Cîmpanu are concurenţă acerbă în Bănie, pe postul său evoluând Alexandru Işfan, dar şi Andrei Ivan, care ar putea trece în banda dreaptă, o dată cu revenirea lui Alexandru Mitriţă, care „confiscă” postul de atacant stânga. În plus, este posibilă şi o întoarcere a lui Alexandru Băluţă la Universitatea Craiova, ceea ce ar complica şi mai mult situaţia lui Cîmpanu, spun cei de la ProSport.

Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe Alexandru Cîmpanu de la FC Botoşani, acum trei ani, pentru 500.000 de euro, şi ar dori cel puţin aceeaşi sumă pentru jucătorul care mai are doi ani de contract în Bănie.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: