Cum să pregătești rapid supă de ceapă și usturoi pentru imunitate!

Ceapa și usturoiul au proprietăți spectaculoase și pot fi remedii naturiste ideale și eficiente pentru prevenirea anumitor boli. Dar cea mai importantă dintre acestea este întărirea sistemul imunitar în perioadele în care apar viroze și răceli.
Dacă sistemul imunitar nu mai funcționează normal, atunci o supă de ceapă și usturoi este o rețetă perfectă pentru întărirea acestuia. Atât ceapa, cât și usturoiul sunt alimente ce conțin multe vitamine, minerale și antioxidanți şi au proprietăți cu efect antibiotic, ajutând la prevenirea și combaterea diferitelor infecții.
Consumul unei supe de ceapă și usturoi este o metodă din ce în ce mai des utilizată și pentru a combate diferite afecțiuni.
Ingrediente:
3 cepe
Morcovi (după preferințe)
2 căței de usturoi
570 ml supă de legume
Puțină pudră de muștar
Foi de dafin
30 ml ulei de măsline
Piper
Sare
Mod de preparare:
Începe prin a toca cele trei cepe în felii subțiri sau julien. Decojește doi căței de usturoi și pisează-i în mojar. Spală morcovii, decojește-i și taie-i bucăți. Încălzește un pic uleiul într-un vas, la o temperatură scăzută şi adaugă ceapa, morcovii și usturoiul.
Sotează legumele la foc mic, până devin aurii şi adaugă sare și piper după gust. După câteva minute, adaugă câteva foi de dafin, pudra de muștar și supa de legume.
Amestecă bine și lasă supa să fiarbă la foc mic timp de 20 de minute, cu vasul acoperit. În acest fel, aromele și proprietățile benefice se vor păstra. După ce supa este gata, scoate foile de dafin din aceasta. Dacă dorești, poți să adaugi din nou sare și piper.
Vizualizări: 571
Distribuie Trimite pe WhatsApp