Un cămin de bătrâni din Gorj intră în modernizare

Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni intră în șantier. Consiliul Județean Gorj a făcut rost de bani să realizeze lucrări de creștere a eficienței energetice.Valoarea estimată a acestora este de peste cinci milioane de lei. 

Clădirea în care sunt sediul și saloanele bolnavilor a fost realizat în 1960. Ultima dată a fost renovată în 2013. A doua clădire din același complex, o locuință pentru bolnavi, a fost construită în anul 1960 și modernizată în anul 2009. Sălile de tratament au fost construite în 1999 și renovate în 2021.

„Prin realizarea acestui obiectiv de investiție se urmărește creșterea eficientei energetice a clădirilor, îmbunătățirea desfășurării activității în cadrul instituției, prin crearea unui climat favorabil, respectiv asigurarea unor condiții optime pentru beneficiarii serviciilor de asistență socială, persoanele cu handicap și persoanele vârstnice, asigurarea energiei din surse regenerabile, scăderea consumurilor de energie și a emisiilor de dioxid de carbon”, motivează Consiliul Județean.

Vizualizări: 1,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: