Târgu Jiu: Stâlpi în mijlocul trotuarului

În mai multe zone din Târgu Jiu, au apărut stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Târgujienii au făcut haz de necaz pe Facebook și despre faptul că unii stâlpi au fost puși chiar în fața semafoarelor și cu greu își mai dau seama șoferii de culoarea acestora. Nu așa vor rămâne lucrurile, ce-i drept. Sunt probleme temporare pentru că mare parte din reteaua de transport public, stâlpi și cabluri electrice se înlocuiesc în această perioadă. 

Cu toate acestea, oamenii nu înțeleg de ce stâlpii noi nu au fost puși în locul celor vechi, ci în mijlocul trotuarului.

"Lucrări "geniale". De ce să utilizam stâlpii care sunt puși bine și cu cap pe marginea trotuarului și aliniați cu restul stâlpilor când putem utiliza unul pus în mijlocul trotuarului", a scris un târgujian pe pagina sa de Facebook alături de două fotografii în care se văd stâlpii în mijlocul trotuarului. 

Tot pe Facebook, i-a venit și o replică din partea unui reprezentant al Primăriei Târgu Jiu: "Pentru ca terenul respectiv nu este in proprietatea beneficiarului proiectului. Cand accesezi fonduri europene prin proiecte care implica folosirea unor terenuri, acestea trebuie sa fie in proprietatea beneficiarului. Terenul in cauza apartinea Casei Tineretului care este a CJ Gorj. De aceea sunt cazuri in care stalpii au trebuit astfel plasati prin proiect", i-a scris Adrian Drulă. 

Nu este singurul loc unde au fost semnalate astfel de situații. Șoferii se mai plâng si de stâlpii noi care au fost amplasați chiar în fața semafoarelor obturând vizibilitatea. Semaforele urmează să fie mutate pe noii stâlpi. 

Sursa foto: Facebook/ Claudiu Trix

Galerie foto


Vizualizări: 4,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: