Ultimele zile la primărie. Cântă Marcela Fota la ultima petrecere a comunei din mandatul său

Un primar își va încheia mandatul în luna septembrie, după ce a pierdut alegerile din iunie, însă nu înainte de a organiza o petrecere de zile mari. Pe 8 septembrie, în comuna Stoina, se vor sărbători Zilele Comunei, însă costurile evenimentului sunt ținute la secret.

Printre artiștii care vor susține un spectacol de excepție se numără Marcela Fota, Mirela Zisu, Ion Drăgan, Nicolae Stoichițoiu, Loredana Stoichițoiu, Carmen Cantoneru, Cătălina Munteanu, Cristian Bănățeanu, Ioana Dincu și Corina Călin.

Autoritățile locale afirmă că evenimentul va fi organizat în mod modest, cu cheltuieli minime care nu vor fi făcute publice.

"O să organizăm Zilele Comunei pe 8 septembrie. La noi va fi ceva mai mic, nu sunt foarte mulți comercianți și nici multe tarabe cu mici și bere. Majoritatea merg în localitățile unde Zilele Comunelor se organizează la un nivel mai mare. Nu pot să vă spun cât a costat, deoarece eram în concediu când s-au făcut achizițiile, dar sunt sigur că nu a fost foarte mult. Noi nu am cheltuit niciodată mulți bani pe aceste evenimente", a declarat Laurențiu Anghel, primarul din comuna Stoina.

Evenimentul din 8 septembrie va marca și încheierea mandatului actualului primar, care a pierdut alegerile pe 9 iunie.

Vizualizări: 3,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: