Ucigașul tinerei de la Padeș rămâne în arest preventiv

Mirel Dragomir, tânărul care a șocat întreaga țară prin crima brutală comisă în primăvara acestui an, rămâne în arest preventiv. Tribunalul Timiș a respins recent o nouă cerere a acestuia, prin care solicita înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Mirel Dragomir, student la Medicină și Teologie, și-a ucis fără milă iubita, Andreea Morega, o tânără de 21 de ani, studentă la Medicină și originară din comuna Padeș. Crima a avut loc în luna martie, în apartamentul părinților lui Mirel, situat în zona gării de nord din Timișoara. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de una dintre colegele sale de apartament, care a forțat ușa încuiată și a găsit-o pe Andreea întinsă pe pat, fără suflare Medicii de pe ambulanță, sosiți imediat la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

După arestare, Mirel Dragomir a încercat de mai multe ori să scape de închisoare, solicitând înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Totuși, judecătorii Tribunalului Timiș au respins constant aceste cereri, invocând gravitatea faptei comise.

Ultima decizie în acest sens a fost luată săptămâna trecută, când instanța a dispus prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile, până la data de 18 septembrie 2024. Cererea de a fi mutat în arest la domiciliu a fost respinsă din nou, judecătorii considerând-o neîntemeiată. Decizia a fost pronunțată pe 14 august 2024 și pusă la dispoziția publicului prin grefa instanței.

Mirel Dragomir și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor, explicând că a recurs la acest gest extrem în urma unui conflict spontan cu tânăra. 

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: