Un tânăr din Gorj, arestat preventiv pentru tâlhărie în Craiova

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din județul Gorj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a tâlhărit o bătrână în municipiul Craiova. Incidentul s-a petrecut pe strada Mihai Eminescu, în seara zilei de 10 august, în jurul orei 17:30.

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, tânărul gorjean a atacat o femeie în vârstă de 88 de ani, smulgându-i din mână o plasă în care aceasta avea un portofel ce conținea suma de 500 de lei. Femeia, surprinsă și împinsă din spate, nu a putut reacționa în fața atacului brutal.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut pe data de 13 august. Acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri, unde, pe baza probelor administrate, s-a decis reținerea sa pentru 24 de ore.

A doua zi, pe 14 august, tânărul din Gorj a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta se află în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Cazul scoate în evidență riscurile tot mai mari la care sunt expuse persoanele vârstnice în mediul urban și subliniază importanța unor măsuri sporite de siguranță pentru protecția acestora. Tânărul din Gorj va rămâne în arest pe durata desfășurării anchetei, urmând să fie judecat pentru fapta comisă.

 
 
 

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: