Turiștii, invitați într-un colț de rai din județul Gorj

Turiștii care iubesc natura, gastronomia tradițională, dar și aventura sunt invitați în Oltenia de sub munte, în județul Gorj. Mai exact, în comuna Baia de Fier, care e și stațiune turistică de interes local. 

E o zonă cu un potențial turistic uriaș care le oferă oaspeților experiențe inedite. Atât pentru cei care își doresc doar să se plimbe și să se bucure de natură, aer curat, peisaje spectaculoase, dar și celor care caută un strop de aventură. Pentru că aici turiștii se pot aventura pe cărări de fir de oțel, pe stâncile din Cheile Galbenului, dar descoperă și peisaje sălbatice.

Cei de la Conacul Olarilor ademenesc oaspeții cu povești frumoase, locuri spectaculoase și invitație la off road: „Suntem convinși că în Oltenia de Sub Munte vei găsi mai mult decât te așteptai: experiențe unice, povești de luat acasă și un loc plăcut unde să îți petreci timpul.  Cei care au trecut pragul Conacului Olarilor au avut parte de o conexiune profundă cu meșteșugul, natura și bogăția zonei noastre.

Poți merge în drumeție pe munte sau poți să îl descoperi într-o experiență Off-Road, apoi trebuie să încerci mâncarea specifică locului sau pur și simplu poți să stai în fața șemineului ori pe terasă, la soare, în funcție de sezon”, anunță reprezentanții pensiunii.

Galerie foto






Vizualizări: 3,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: