Trică are un nou obiectiv, primele două locuri din play-out

ACS Viitorul Târgu Jiu a revenit la pregătire după un stagiu de pregătire de două săptămâni în Turcia. Plecaţi pe 30 ianuarie în cantonamentul de la Side, jucătorii lui Eugen Trică au revenit luni la antrenamente la Târgu Jiu, tot atunci apărând din nou la antrenamente şi jucătorii echipei satelit din Liga 3.

Pentru că nu a fost anunţată componenţa lotului nici la reunire, nici la plecarea în cantonament şi nici la revenirea echipei din Turcia, nu se ştie exact ce jucători a avut la pregătire antrenorul Eugen Trică la ACS Viitorul Târgu Jiu în stagiul din Turcia. Judecând după apariţia echipei a doua la antrenamente luni, odată cu prima echipă, se poate deduce că şi jucătorii de la satelit au fost plecaţi în cantonament cu echipa în Turcia, mai ales că, după reunirea lotului, aceştia s-au antrenat sub comanda antrenorilor secunzi de la ACS Viitorul.

Indiferent de lot însă, antrenorul Eugen Trică s-a resemnat în privința șanselor echipei sale de a mai prinde play-off-ul şi vorbeşte deja de un obiectiv în partea a doua a sezonului pentru play-out. „Încercăm anul acesta să câștigăm locul 1 sau 2 din play-out, iar, din campionatul viitor, cu câteva transferuri bune, mi-aș dori să ne batem la promovare”, a declarat Trică, pe Aeroportul Otopeni, la revenirea în țară a echipei din stagiul de pregătire de la Side.

În acest an echipa nu a anunţat oficial nici un transfer, dar presa centrală a relatat despre venirea la echipă a lui George Tudoran, un fost pandur plecat de mai mult timp de la Târgu Jiu, care a venit la meciurile echipei Pandurii în perioada în care ACS Viitorul s-a aflat în cantonamentul din Turcia. Cei de la Pandurii nu pot însă să transfere sau să legitimeze jucători şi singura soluţia a lui Tudoran de a mai rămâne acasă era cealaltă echipă din oraş. Acesta va fi coleg la ACS Viitorul cu alţi doi foşti panduri, Denis Brînzan şi Gabriel Dodoi, ambii crescuţi la centrul de juniori al echipei fanion a oraşului, Pandurii.

Tudoran este un jucător cu experienţă chiar şi în Liga 1, are 26 de ani, iar în tur a evoluat la Metaloglobus Bucureşti. Acesta a mai jucat pentru Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti, Olimpia Satu Mare şi Dunărea Călăraşi.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: