Probleme cu accidentările la Pandurii după patru amicale

Pandurii are deja o serie de probleme medicale în lot, chiar dacă echipa mai are aproape o lună de pregătire. Cu toate că la finalul stagiului de pregătire se declara mulţumit de modul cum s-au pregătit jucătorii, antrenorul Mario Găman are şi îngrijorări legate de accidentări.

În perioada pregătirii centralizate de iarnă, lotul echipei Pandurii, şi aşa extrem de subţire, a mai suferit ajustări din cauza problemelor medicale apărute, unele anunţându-se de lungă durată. Numai în ultimele trei zile de cantonament s-au accidentat trei jucători din lotul de bază al lui Mario Găman.

„Sunt mulţumit de acest cantonament şi de pregătirea făcută, dar, din păcate, ceea ce nu voiam s-a întâmplat. Truşescu, un jucător exponenţial pentru noi, se pare că are hernie şi îl vom pierde pentru o lungă perioadă de timp. Alţi doi jucători, Suentley şi Mensah, nu s-au pregătit cu echipa din cauza unor probleme. Sper să-i recuperăm, dar o să vedem cum se prezintă la vizita medicală”, a declarat antrenorul celor de la Pandurii care marţi au avut programată vizita medicală.

În stagiul de pregătire încheiat în week-end, cei de la Pandurii au mai avut şi alte probleme cu accidentările, Marian Pleaşcă lipsind o perioadă şi apoi Adrian Tănăsoiu accidentându-se şi efectuând doar recuperare fără a se mai antrena.

Accidentările de acum duc la o serie de probleme în angrenajul echipei lui Mario Găman care nu poate face transferuri în această perioadă. Alţi doi jucători care au evoluat pentru Pandurii anul trecut, Carlos Corduneanu şi Raul Cojocaru, nu au mai revenit la pregătire din cauza unor probleme medicale de lungă durată.

Pandurii va susţine miercuri următorul joc amical, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 12.00, cu Viitorul Dăești.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: