Trei bărbaţi reţinuţi în cazul interlopului Mutu. L-au ajutat să fugă!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au intensificat investigațiile legate de tentativa de omor înfăptuită de inculpatul Ion Romică Mutu. Ca urmare a probatoriului administrat, au dispus reținerea a trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, toți din zona Târgu Jiu și comuna Vladimir. Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

În esență, cei trei bărbați sunt acuzați de sprijinirea presupusului autor, în vârstă de 29 de ani și domiciliat în Târgu Jiu, după ce acesta şi-a înjunghiat un presupus amic în faţa clubului Caractere. Acuzația principală este aceea de a fi ajutat fugarul să se sustragă urmăririi penale, punându-se astfel la dispoziția autorităților.

Suspectul în cauză este în continuare căutat de polițiști.

Cine este Romică Mutu?

Romică Mutu este dat în urmărire generală, după ce, în urmă cu trei săptămâni, a înjunghiat un tânăr, pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu, în apropierea Clubului Caractere, de acolo de unde a început conflictul dintre cei doi. Victima a fost operată de urgență la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar medicii au reușit să-i salveze viața.

Cei trei bărbaţi nu sunt singurii arestaţi. Săptămâna trecută, două surori de 18 și 23 de ani, din comuna Mătăsari, au fost reţinute. Cele două tinere l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii.
 
 

Vizualizări: 2,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: