Tineri din Târgu Jiu, campioni mondiali la radiogoniometrie

Mai mulți tineri de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu participă în această perioada la Campionatul Mondial de Radiogoniometrie pentru Tineret, în Ungaria. Evenimentul se desfășoară în perioada 26-20 iunie la Varoslod.

Echipa de la Târgu Jiu a reușit să câștige medalia de aur și titlul de ”Campioni Mondiali în proba de 144 MHz.

Echipa de băieți de 14 ani, formată din Badea Damian, David Răducan și Bogdan Toma, a câștigat medalia de aur și titlul de Campioni Mondiali în proba de 144 MHz . Colegii lor de la categoria de 16 ani , Petrovici Victor, Motascu Eduard și Cîrstoiu Radu, au reușit și ei să obțină medalia de bronz. În clasamentul individual Badea Damian a câștigat argintul, iar David Răducan bronzul”, anunță profesorul lor de la Palatul Copiilor din TârguJiu, Adrian Florin Marcu.

Și la Campionatul Național Școlar de Orientare elevii de la Palatul copiilor din TârguJiu au obținut rezultate bune.

”Sportivii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu au participat la Campionatul Național Școlar de Orientare ce s-a desfășurat la Întorsura Buzăului în perioada 22-25 iunie 2023. După cele 3 probe, medie distanță, lunga distanță și sprint, au fost câștigate pentru Gorj, doua medalii de bronz prin Munteanu Viviana la categoria fete 8 ani și Predam Alesia la categoria fete 10 ani.”, mai anunță Adrian Florin Marcu.

Nu este primul an în care elevii de la Palatul Copiilor obțin rezultate bune la campionate de Radioorientare.

Galerie foto


Vizualizări: 2,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: