Tatăl unui puști de 15 ani din Gorj a povestit la o emisiune cum a fost agresat băiatul său

Un bărbat din Gorj a devenit subiect la emisiunea Acces Direct de la Antena Stars, după ce a povestit în direct cum a fost bătut băiatul său de 15 ani. Bărbatul spune că totul a pornit de la o fată. Tânărul de 15 ani a fost amenințat cu un cuțit de alți tineri. „Respectivii au consumat alcool, s-au înarmat cu două pumnale, iar cel de 20 de ani avea cuțit. Au plecat la drumul principal (n.r. pe unde trebuia să meargă minorul spre casă)”, a adăugat bărbatul.

Evenimentul a avut loc pe 21 aprilie.  

„Pe data de 21, vineri, a zis că merge în satul vecin cu niște prieteni să se joace biliard. El, având acolo în satul vecin și o prietenă, a zis că poate reușește să se vadă cu ea 5 minute, că părinții nu o lasă să iasă pe afară. Un coleg de al lui, plăcându-i de ea, s-a gândit cu alți colegi și cu un frate de al unui coleg, de 20 de ani, că dacă îl bat și îi pun interdicție nu se mai duce pe acolo, iar fata aia va sta cu el”, a mărturisit tatăl elevului de 15 ani, pentru Acces Direct.

Scandalul a continuat la școală. Elevul ar fi fost fost bătut în curtea școlii. Tatăl minorului a fost anunțat de dirigintă cu privire la cele întâmplate.

Tatăl băiatului a intrat în emisiune pentru că vrea să se facă dreptate. A sunat la Poliție și a cerut ajutor, însă i s-a spus că trebuie să facă plângere. Nu a făcut. Ulterior, foi agenți au preluat cazul, dat fiind și conflictul de la școală. 

Vizualizări: 1,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: