Ce mesaje primește managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu de la pacienți

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu a pus la dispoziția pacienților, de mai bine de un an de zile, un număr de telefon unde aceștia îi pot trimite sesizări dar și mesaje legate de experiența pe care au avut-o la această unitate medicală. De cele mai multe ori, managerul primește mesaje care nu au nicio legătură cu actul medical, dar i se cer și lucruri pe care nu trebuie să le rezolve cei din conducerea spitalului.

Gorjenii care apelează cel mai des numărul pus la dispoziția pacienților chiar de manager nu sesizează probleme sau disfuncționalități din cadrul unității medicale. Mai mult decât atât numărul respectiv este format chiar și în timpul nopții.

”Sunt întrebări de tot felul care nu țin de activitatea medicală sau de calitate actului medical. De exemplu mă întreabă ce număr de telefon este la centrala spitalului sau la o anumită secție, dacă pot să le fac o programare la un anumit cabinet din ambulatoriu sau îmi cer părerea despre anumite afecțiuni de care suferă. Puțin sunt cei care sesizează probleme din spital pe care noi încercăm apoi să le remediem sau să aflăm ce s-a întâmplat într-un anumit caz ca să nu se mai întâmple. Cele mai multe sesizări să zic așa le-am primit pe timpul mult de așteptare pentru consultații sau legat de modul de comunicare între personalul medico-sanitar și pacienți sau aparținători”, a precizat Dumitru Vienescu, managerul spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Ultimul mesaj a fost primit chiar azi de la un aparținător care a ajuns cu fiul său la spital și s-a declarat mulțumit de cum a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. ”Sunt un tată, care a avut nevoie de îngrijiri medicale la ,,Spitalul de pe Tudor" ieri, 23.04.2023. La orele 23:10 aproximativ, m-am prezentat cu fiul meu, C.C și am fost primit extraordinar de amabil de doamnele care erau prezente la datorie. Țin să vă mulțumesc pentru doamna doctor Cotea Alexandra Loredana, cât și pentru cadrele asistente  atât din zona UPU, cât și din cadrul Secției O.R.L. ,unde fiul meu a fost consultat și examinat. Vă felicit, vă mulțumesc și doresc să apreciați puținele noastre cuvinte de mulțumire pentru tot ceea ce faceți atât dumneavoastră, echipa managerială, cât și echipa medicală din cadrul UPU Târgu-Jiu”.

Vizualizări: 2,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: