Tânăra judecată că a păcălit un italian a bătut un jurnalist în fața Poliției: "Îți sparg capul!"

Simona Mărgăian, tânăra din Scoarța care e judecată pentru înșelăciune după ce ar fi păcălit un italian cu aproape un milion de euro, a fost filmată în timp ce lovește un jurnalist italian. Scenele șocante au loc chiar în fața sediului Poliției Municipale Târgu Jiu, unde femeia a mers să depună plângere că este hărțuită.

S-a întâmplat săptămâna trecută. Ea a depus plângere penală împotriva jurnalistului străin. Dar acum e și ea cercetată după ce polițiștii s-au sesizat că a lovit reporterul care îi cerea insistent un punct de vedere. 

Polițiștii gorjeni au deschis acum un dosar penal pentru lovire și alte violențe. „Îți sparg capul”, l-a amenințat femeia pe jurnalistul italian, apoi l-a lovit de mai multe ori cu geanta. 

Luna viitoare, tânăra va afla verdictul final în procesul în care e acuzată de înșelăciune. Curtea de Apel Craiova e cea care va da sentința. În primă instanță, judecătorii din Gorj au condamnat-o la cinci ani de închisoare și la plata unor daune de 700 de mii de euro. 

Ea a declarat mereu că nu se consideră vinovată de înșelăciune și că italianul, acum în vârstă de peste 70 de ani, își cere înapoi cadourile pe care i le-a făcut în perioada în care au avut o relație. 

Galerie foto



Vizualizări: 3,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: