Supărare mare în Bălești: E batjocură!

E supărare mare în localitatea Bălești, unde oamenii primesc apă cu porția la robinete. De la începutul lunii, autoritățile de aici au luat decizia de a furniza apa după program pentru că nu este suficientă astfel încât să poată fi livrată 24 de ore din 24. Acum s-a schimbat programul după care va fi distribuită apa către localnici, iar acest lucru revoltă oamenii: E o batjocură, i-a transmis un localnic edilului. 

Anunțul că apa va fi livrată după alt program a fost făcut pe Facebook. Programul se aplică de miercuri, 26 iunie: „Între orele 5 și 9 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești, Rasova și Voinigești; între orele 17 și 18,30 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești și Rasova, între orele 19 și 21 în satul Voinigești; între orele 21 și 23 în satele Bălești, Ceauru, Tămășești și Rasova”.

Tot pe Facebook, localnicii și-au arătat indignarea. 

“Cu vechiul program dura cel puțin o oră jumătate să se limpezească apa pentru a putea fi folosită, acum nici măcar nu mai e timp pentru asta. Mai și spuneți că tineți cont de cerințele cetățenilor... Care sunt acei cetățeni cărora le convine să aibă și mai puțină apă? Mie acest mesaj mi se pare o bataie de joc... Ceva de genul "nu vă convine programul vechi, lasă că vă facem să îl regretati cu unul mai rău". Găsiti soluții să existe apă. Nu se aude nimic despre genul acesta de soluții. Reveniți cu un mesaj în care să spuneți ce soluții ați găsit ca să fie apă suficientă”, i-a transmis o localnică.

“Propun să ne tăiați și curentul”, a scris un alt localnic. “Asta este o batjocura. Cei care vin mai târziu acasă nu au cum să își facă un duș elementar? Revizuiți programul și eventual sancțiuni din partea organelor abilitate pentru cei care nu inteleg utilizarea ratională a apei în perioada asta a temperaturilor ridicate. E un drept elementar igiena personală”, a transmis un alt localnic.

Vizualizări: 2,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: