Solidari după incendiu. Apel pentru sprijinirea unei familii din Alimpești

Localnicii din Alimpești au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru familia rămasă, ieri, sub cerul liber după ce un incendiu violent i-a distrus casa. În clădire, funcționa si o brutărie. Și aceasta a fost distrusă. 

Cinci mașini de la Pompieri au intervenit, au stins focul, dar proprietarii casei n-au mai putut salva mare lucru. Localnicii fac apel pe Facebook ca gorjenii cu inimă mare să ajute familia greu încercată. 

"În comuna noastră, Alimpești, o familie trece prin momente dramatice in urma unui incendiu devastator! Acum, noi oamenii, trebuie sa fim solidari cu aceasta familie, cu aceste suflete! Am decis sa fac aceasta postare prin care oricine dorește să doneze, sa ajute aceasta familie o poate face in contul direct al lui Floarea Gabriel, un cont ce îl voi pune in această postare, sa fie direct dusa orice suma cât de mică spre aceasta familie! Cu rugămintea să nu uităm că noi suntem romani, suntem creștini și întotdeauna am fost solidari,sa fim și acum alaturi unii de alții! 

Contul este: RO60BRDE200SV73051152000, Titular Floarea Gabriel,cont BRD Novaci! Va mulțumesc în numele acestei familii. Eu una, aseară, am incercat sa merg sa vorbesc cu ei, am ajuns până la poarta am văzut dezastrul și nu m-au mai ascultat picioarele sa intru in curte, dar nici cuvinte sa mai exprim. Pur și simplu am făcut cale întoarsă", e postarea emoționantă făcută de Luminița Cărbunescu, o localnică din Alimpești.

Galerie foto


Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: