Sistemul de canalizare, o investiție aproape imposibilă într-o localitate din Gorj

Rețeaua de canalizare ar trebui să fie normalitate, însă la Godinești autoritățile se tem că în comuna lor nu va putea fi implementat. 

Se vorbește de o lucrare de 300.000.000 de lei la un calcul simplu, proiect pe care primăria nu îl poate susține financiar, iar de obținut un proiect atât de mare este destul de greu.

Cea mai mare investiție pentru autoritățile locale din comuna Godinești ar fi introducerea sistemului de canalizare. Acesta este și visul primarului care speră că într-o bună zi va reuși să pună în practică acest proiect. Până va veni ziua acea, edilul va trăi cu speranța că va obține banii de care are nevoie.

”Cel mai greu lucru de realizat în comuna Godinești este introducerea sistemului de canalizare. Este aproape imposibil. Am făcut ceva calcule și ne-ar trebui la 300.000.000 de lei, iar pentru bugetul primăriei este o sumă enormă pe care noi nu o putem susține. Relieful și poziționarea satelor fac dificilă introducerea sistemului și de aceea și costurile acestea enorme. Canalizarea este un proiect pe care mi-l doresc foarte mult și sper că într-o zi îl voi realiza.  După ce termin cu asfaltările mă voi ocupa și de asta. Avem și sate depopulate, dar măcar de o parte și de alta a drumului județean să avem rețea de canalizare și apoi treptate, pe sate poate reușim să ne extindem.”, a precizat primarul din Godinești, Aurariu Coman. 

Vizualizări: 4,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: