Semnalează probleme mari cu stocurile de cărbune

Sindicalistul Cristian Lădaru, de la Cariera Roșia, semnalează o problemă gravă. Acesta a spus la Radio Infinit că nu există stocuri de cărbune. A dat exemplu Cariera Roșia, unde nu ar fi mai mult de o tonă de cărbune în depozit. Nici la alte cariere nu ar fi situația mai bună, e semnalul de alarmă tras de Lădaru.

Acesta a mai adăugat că ar fi pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în luna ianuarie, mai ales când sunt anunțate temperaturi scăzute. “Complexul n-are stocuri de cărbune. La noi, la Roșia, săptămâna trecută, erau o mie de tone de cărbune în depozit. La începutul lunii ianuarie, mergem de azi pe mâine. Și perspectivele ca această carieră să dea cărbune sunt sumbre. Dacă analizăm fiecare utilaj tehnologic în parte, conform monografiei de lucru și să dea cărbune conform angajamentelor asumate de structura de conducere, înseamnă că ne prostim unii pe alții”, a declarat Cristian Lădaru. 

Lădaru a mai punctat că în toate carierele e aceeași problemă. „E prima dată de când s-a format această companie când spunem cu date concrete că nu există stocuri de cărbune la CEO. Nu mai vorbim de Peșteana, că e închis. La Tismana, Pinoasa, și acolo stocurile sunt foarte mici”, a mai declarat Lădaru, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: