Șeful OPC Gorj anunță ”surprize” la Festivalul Berii

Echipa Oficiului pentru Protecția Consumatorilor (OPC) gorj a intrat în acțiune la "Festivalul Berii" din municipiul Târgu Jiu, iar rezultatele inițiale nu sunt deloc bune, mai ales că joi operatorii economici au fost consiliați în privința standardelor de comercializare și depozitare, transmite instituția de control.

Astăzi controalele au scos la iveală că mai mulți comercianți oferă spre vânzare produse expirate și produse preparate cu o zi în urmă.

"Am început controlul la 'Festivalul Berii', așa cum am promis ieri. Deși ieri i-am consiliat pe operatorii economici prezenți la această manifestare în ceea ce privește modul de comercializare și depozitare al produselor comercializate, o parte dintre aceștia ne-au oferit 'surpriza' de a oferi spre vânzare produse expirate precum și produse preparate cu o zi în urma," a declarat Felix Manta, șeful OPC Gorj.

Monitorizarea și controlul vor continua pe parcursul Festivalului Berii și vor fi luate măsuri pentru a evita astfel de incidente în viitor.

Vizualizări: 1,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: