Ambulanța Gorj: Zeci de candidați pentru trei posturi

Concurență extrem de mare pentru trei posturi scoase la concurs de Serviciul Județean de Ambulanță Gorj! Nu mai puțin de 24 de persoane s-au înscris în concurs pentru pentru două posturi de șofer autosanitară I și alte 28 de persoane pentru un post de șofer autosanitară II. 

Conform calendarului, postat pe site-ul instituției, concursul constă în trei etape: selecția de dosare, proba scrisă și proba interviu. 

După selecția dosarelor, au mai rămas în concurs 21 de candidați pentru cele două posturi de șofer autosanitară I și tot 21 de candidați pentru postul de șofer autosanitară II. Toți candidații declarați admiși vor putea participa la proba scrisă, care va avea loc în data de 22 august, pentru posturile de șofer autosanitară I, respectiv în 23 august pentru postul de autosanitară II.

Toate cele trei posturi sunt pe perioadă nedeterminată. Viitorii candidați trebuie să aibă absolvit cel puțin liceul, dar și un curs de ambulanțier. În plus, pentru cele două posturi de șofer autosanitară I, doritorii trebuie să dețină permis de conducere pentru categoriile B și C, să aibă 6 ani vechime ca șofer profesionist sau 3 ani ca șofer de autosanitară II. Pentru postul de șofer autosanitară I se cer aceleași studii, dar doar o vechime de 3 ani ca șofer profesionist.

Vizualizări: 2,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: