Șeful Facebook a ajuns pe patul de spital și a fost operat

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, compania care deține Facebook, a ajuns pe patul de spital. Acesta a suferit o accidentare la genunghi, în timpul unui antrenament pentru un meci MMA.

Șeful Facebook spună că a suferit accidentarea în timpul unui antrenament de arte marțiale mixte. „Mulțumesc medicilor și echipei care au avut grijă de mine. Mă antrenam pentru o luptă competitivă de MMA, care are loc la începutul anului viitor. Aștept cu nerăbdare să-mi revin Mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru dragostea pe care o arătați”, a transmis Mark Zuckerberg.

Doi dintre cei mai importanți miliardari din lume, Elon Musk și Mark Zuckerberg, anunțau recent că vor să se bată în cușcă.

Totul a început când Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter că este „pregătit pentru o luptă în cușcă” cu Mark Zuckerberg.

CEO Meta, compania mamă a Facebook și Instagram a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului domnului Musk cu mențiunea „trimite-mi locația”. Elon Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul este covorașul de competiție și zona împrejmuită folosită pentru meciurile Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Vizualizări: 1,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: