Ședințele foto de Crăciun, rezervate cu două luni înainte. Vezi cât costă anul acesta!

Nici nu am intrat bine în luna noiembrie că unor le zboară gândurile deja la Crăciun. Fotografii din județul Gorj au început să își prezinte ofertele pentru ședințele foto de Crăciun, o practică tot mai des întâlnită, în ultimii ani. 

Aproximativ 450 de lei costă o ședință foto cu tematică de Crăciun, iar fotografii avertizează că locurile sunt limitate. Doritorii trebuie să își facă rezervare încă de acum.

„Cea mai frumoasă perioadă din an bate la ușă și cum amintirile alături de cei dragi sunt de neprețuit, vă invităm să programați o ședință foto de Craciun în cele trei decoruri pe care le-am pregătit pentru voi, anul acesta. Programările se fac pentru perioada 01 noiembrie 2023- 21 decembrie 2023”, este mesajul unui fotograf, postat pe Facebook. 

Acesta a mai precizat că durata unei ședințe este aproximativ o oră, iar prețul va fi de 200 de lei. Sunt, însă, și ședințe foto de Crăciun unde prețurile sunt de două ori mai mari.

„Am început să facem aceste ședințe foto de câțiva ani, mai exact de când a apărut în viața noastră copilul. Au devenit, cumva, parte din tradiția de Crăciun. Pentru anul acesta am făcut deja rezervarea și o să plătim 450 de lei pentru ședința foto”, a afirmat o târgujiancă. 

Vizualizări: 1,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: