Şedinţă la Prefectură. S-a discutat despre situaţia din spitale

Prefectul Iulian Popescu, a organizat în această dimineață o ședință de lucru la Instituția Prefectului Gorj, şedinţă la care au fost invitaţi managerii spitalelor din județul nostru, conducerea DSP și conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Gorj.


Necesitatea acestei întâlniri a pornit de la situația de criză apărută la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, la specializările cardiologie și diabet. S-a ajuns la soluția detașării unui medic cardiolog de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești la SJU Târgu Jiu, pentru a acoperi permanența gărzilor în luna ianuarie.


"Situația apărută pe secția de diabet a SJU Târgu Jiu se va remedia în cursul acestei luni, prin venirea a doi medici care tocmai și-au susținut examenul de specialitate în diabet și boli de nutriție. De asemenea, tot în decursul acestei luni, echipa de la SJU Târgu Cărbunești se va completa cu un medic specializat în diabet și boli de nutriție. Am solicitat reprezentanților DSP Gorj ca până vineri, 12 ianuarie, să se ocupe de centralizarea unei situații cu necesarul urgent de medici pe care spitalele din județul nostru îl solicită pentru asigurarea continuității actului medical", a scris Iulian Popescu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerie foto


Vizualizări: 1,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: