Conducerea Teatrului ”Elvira Godeanu” evită să răspundă pentru neregulile constatate și joacă rolul de țață

Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” a postat pe pagina de Facebook un comunicat de presă în care nu oferă niciun punct de vedere legat de rezultatele raportului Corpului de Control al Instituției Prefectului ori legat de acuzațiile anagajaților teatrului.

La teatru este haos în documentele de contabilitate, nefiind înregistrate nici clădirile în care funcționează, iar salariații sunt plătiți după ochi frumoși, însă instituția transmite publicului un text absolut nelalocul lui în care face diverse acuzații la adresa instituției de control. Și cam atât.  

Rezultatul raportului a ajuns la Primăria Târgu Jiu, instituția care coordonează activitatea la teatru, însă managerul teatrului Mariana Ghițulescu se face că nu știe. 


Ba mai mult, conducerea Teatrului Dramatic lansează atacuri la adresa prefectului Iulian Popescu pentru că a dispus acest control. În fapt, în timpul controlului, conducerea a evitat cât a putut să prezinte documentele solicitate. 


Totuși, se bucură managerul teatrului, nu au fost găsite ”nereguli majore”. 

Comunicatul include o serie de țățisme și speculații prin care instituția doar se compromite. ”Credem că modul simplist în care prefectul județului Gorj ține un discurs oficial într-o conferință de presă arată clar nivelul de pregătire al acestuia pentru postul pe care îl ocupă prin desemnare”, a transmis public, o instituție de cultură din Târgu Jiu.


Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” este condus, de aproape un an, de Mariana Ghițulescu, fostă actriță a teatrului, în urmă cu mulți ani. Aceasta a revenit în Târgu Jiu direct pe postul de director, pe care l-a obținut cu sprijinul conducerii primăriei Târgu Jiu. 

Planul de management al directoarei presupune înlocuirea echipei teatrului cu persoane propuse de ea până când poate controla personalul TESA, dar și artiștii. 


La postarea de pe Facebook nu pot fi făcute comentarii deoarece a fost oprită această posibilitate. Ar fi fost câteva întrebări de adresat. 

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: