Școli mâzgălite cu graffiti și mesaje antivaccin

"Stop vaccin" ori "Stop genocid". Sunt doar câteva dintre mesajele care au fost scrise pe mai multe unități de învățământ din județul Gorj. S-a întâmplat în satele Ceplea și Sărdănești. Niciun reprezentant al școlii ori primăriei n-a făcut sesizare pentru vandalism, așa că polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac verificări.

Pe clădirile școlilor din satele Ceplea și Sărdănești, din comuna Plopșoru, au apărut, de câteva zile, mesaje uriașe scrise cu vopsea. Mesajul „Stop vaxxin”, scris cu litere de o jumătate de metru, a apărut pe școala din Ceplea chiar după ce a debutat campania de vaccinare anti-Covid pentru copiii sub 11 ani.

Mesajele antivaccin nu par să fi deranjat vreun oficial din cadrul școlii ori din cadrul autorității locale, pentru că vandalismul n-a fost sesizat mai departe Poliției, așa că oamenii legii s-au sesizat din oficiu.  

“Polițiști din cadrul Politiei Orașului Turceni s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în acest sens”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Oamenii legii urmează să-i depisteze și să-i sancționeze pe cei care au scris mesajele pe școli. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: