Cercetat de Poliție după un lanț de infracțiuni

Un târgujian s-a ales cu dosar penal, marți noaptea, după ce s-a urcat la volan deși avea permisul de conducere anulat. Polițiștii de la Rutieră i-au făcut semn să oprească, dar tânărul de 28 de ani i-a ignorat. Și-a continuat drumul apoi cu polițiștii pe urme. În urmărire, a lovit o mașină parcată, apoi și-a abandonat autoturismul tunat și s-a furișat în curtea unui imobil. 

"În seara zilei de 1 februarie, polițiști din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Ciocârlău, din municipiul Târgu Jiu, iar conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor rutieri, moment în care aceștia au plecat în urmărirea sa. Pe Aleea Livezi, din municipiul Târgu Jiu, conducătorul auto a abandonat autoturismul, intrând în curtea unui imobil", a transmis IPJ Gorj.

Totodată, pe timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, intrând în coliziune cu un autoturism în sensul giratoriu dintre strada Ciocârlău și bld. Ecaterina Teodoroiu.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care are permisul de conducere anulat, mai arata Poliția. 

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are permisul de conducere anulat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: