S-a scos la licitație ce a mai rămas din fosta fabrica de mobilă din Târgu-Jiu

S-a scos la licitație ce a ma rămas din fosta fabrică de mobilă din Târgu-Jiu. Este vorba de două corpuri de clădire modernizate în 2004, cu câțiva ani înainte de închiderea fabricii, care în prezent sunt o ruină. Prețul de vânzare pleacă de la 825.300 de euro. 

Fabrica de mobilă din Târgu-Jiu și-a închis porțile în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când peste 700 de salariați au rămas șomeri. Firma a intrat în faliment după ce ani la rând a fost în topul datornicilor în evidențele Direcției Finanțelor Publice Gorj. 

În decursul anilor, clădirile care au aparținut fabricii au fost scoase la licitație și vândute bucată cu bucată. 

Aici funcționează deja o fabrică de cablaje și a venit rândul altor clădiri să fie vândute la licitație. 

"Vă prezentăm spre vânzare o oportunitate de investiție în zona de nord a municipiului Târgu-Jiu. Prorietatea este localizata pe fosta platformă industrială nord a orașului și  beneficiaza de acces din bd. Ecaterina Teodoroiu. Proprietatea este reprezentată de o fostă fabrica de mobilă , alcatuita din 2 corpuri, în suprafață construită totală de 56.060 mp, suprafața utilă totală de 44.151 mp, construite pe un teren intravilan in suprafata totala de 19.986 mp. Imobilele au fost construite în anul 1978, renovate in anul 2004 și beneficiază de acces la toate utilitatile zonei: curent electric, apa, gaze, canalizare", se arată în anunțul postat online. 

Proprietatea se vinde prin licitatie publică , iar prețul de pornire a licitatie este de 3,919,135 de lei.

Galerie foto



Vizualizări: 6,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: