Rulouri din foi de varză cu brânză

Rulourile din foi de varză umplute cu brânză şi verdeaţă arată precum sarmalele, dar au cu totul alt gust. Chiar dacă nu au carne sunt foarte gustoase, fiind umplute cu brânză, roșii și verdeață.

Ingrediente:

    1 kg varză

    3 linguri făină

    2 roșii

    verdeață

    4 ouă

    2 linguri ulei

    200 g brânză

    3 linguri smântână

    sare, piper negru

Mod de preparare:

Pentru început, separăm frunzele de varză. Partea mai tare, de la bază, o îndepărtăm cu ajutorul unui cuțit. Frăgezim frunzele cu ajutorul unui ciocan de bucătărie. Separat, batem ouăle spumă cu sare și piper. Adăugăm făina și amestecăm până la omogenizare. Dăm fiecare frunză de varză prin compoziția de ou și o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, câte un minut, pe fiecare parte. Le așezăm pe un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de ulei.

Pentru umplutură, tăiem roșiile în jumătăți și le îndepărtăm miezul cu ajutorul unei linguri. Tăiem pulpa rămasă cubulețe.

Dăm brânza prin răzătoarea mică și o amestecăm cu verdeața tăiată mărunt, roșiile pregătite anterior și smântâna. Condimentăm și amestecăm bine.

Repartizăm umplutura pe marginea frunzelor și formăm sărmăluțele.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: