Chifteluțe dietetice cu pui, varză și brânză

Chifteluțele de pui cu brânză de vaci sunt un fel de mâncare dietetic, dar sunt ideale pentru masa de prânz sau pentru o cină, fiind savuroase și delicioase. Usturoiul, mărarul și piperul le conferă un gust perfect de chiftele şi nu vă veţi da seama că sunt dietetice.

Chifteluțele dietetice se fac fără făină, din carne de pui, brânză de vaci, varză, mărar, sare, piper și usturoi.

Ingrediente: 600 g carne de pui, 80 g brânză de vaci, mărar, sare, 200 g varză, 1 ou, 1/2 linguriță usturoi, piper negru.

Mod de preparare: Într-un bol se pune carnea de pui, dată prin mașina de tocat, adăugăm sarea, usturoiul și piperul și amestecăm bine. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza mărunt. Într-un bol separat, amestecăm brânza de vaci cu un ou. Adăugăm compoziția de brânză de vaci în bolul cu carne tocată. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm varza tocată și verdeața și mixăm.

Formăm chiftele pe care le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: