Rujan, despre posibila trecere a lui Romanescu la PSD: Este doar un zvon aruncat

Discuțiile din spațiul public despre faptul că actualul edil liberal de la Târgu Jiu ar putea să intre în PSD sunt demontate momentan de către președintele organizației municipale a social-democraților, senatorul Cristinel Rujan.

Cristinel Rujan spune faptul că la nivelul conducerii partidului nu s-a luat în calcul o astfel de ipoteză. ”În spațiul public s-au creat tot felul de zvonuri. Nu prea este bine să fie rostogolite. Astfel, ipoteza ca domnul Marcel Romanescu să fie candidat nu există. Sub aspect pur teoretic, în spațiul politic este posibil orice, iar acest lucru s-a demonstrat la nivel național de-a lungul timpului. Strict ipotetic, este posibil orice. Nu s-a luat în calcul nici măcar la nivel de ipoteză de lucru, cu atât mai puțin la nivel de decizie. Este doar un zvon aruncat pentru a se tatona percepția publică”, a spus Cristinel Rujan.

În cazul în care Romanescu ar decide să meargă spre PSD, Rujan spune că se va discuta și analiza o eventuală susținere, asta în cazul în care se va întâmpla acest lucru, însă puțin probabil, după părerea social-democratului. ”Dacă în viitor, într-o ipoteză puțin realizabilă, după părerea mea, dacă ne-ar bate la ușă actualul edil al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, atunci vom fi în situația în care să analizăm cu foarte mare atenție dacă este sau nu oportun și daca PSD va avea un câștig sau nu. Acum sunt doar discuții bazate doar pe zvonuri”, a mai spus Rujan.

Senatorul Rujan mai spune faptul că sunt mai multe persoane care au potențial, însă nu s-a decis până în acest moment care va fi candidatul PSD.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: