Weber: I-am salvat de la o distrugere

Prețurile din ultima perioadă la energia electrică au creat tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL. De exemplu, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, spune că cei care se fac vinovați pentru aceste majorări sunt cei din fosta guvernare USR-PNL.

Tot social-democratul mai declară faptul că o astfel de situație se poate depăși cu un set de măsuri aplicate rapid.

”Totul a venit pe fondul unor discuții în contradictoriu, tocmai pentru a depăși această criză energetică. Cea mai importantă problemă pentru români este această criză care a produs daune în toate domeniile. Trebuie venit cu niște măsuri foarte clare. Situația se poate depăși numai cu o înțelegere și cu un set de măsuri foarte clare și aplicabile rapid. Noi am intrat la guvernare într-un moment dificil. Din punct de vedere politic, n-am avut de câștigat, au avut cei de la PNL. Vinovații principali pentru situația în care ne aflăm acum sunt cei de la USR și cei de la PNL, fiind vorba despre fosta guvernare când au liberalizat prețul la energie”, a spus Mihai Weber, la Radio Infinit.

Tot acesta spune că, odată cu intrarea PSD la guvernare, liberalii au fost salvați. ”În momentul în care PSD a intrat alături de PNL, dar și alături de UDMR și minorități, acest lucru a însemnat salvarea României din dezastru, dar și salvarea celorlalte partide. PNL intrase într-o erodate. I-am salvat pe cei de la PNL de la o distrugere. Trebuie să ajutăm românii și să găsim soluții pentru ei”, a mai declarat social-democratul.

Vizualizări: 2,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: