Romanescu sugerează că primarul Modrea ar trebui exclus din PNL

Primarul  liberal din Turcinești, Dumitru Modrea, a fost prezent la conferința de alegeri a președintelui PSD Gorj, Mihai Weber. Primarul Marcel Romanescu nu înțelege cum ar mai putea rămâne Modrea în PNL. Va fi ședință de Birou Politic Județean în această săptămână și este de văzut dacă Romanescu va cere să se discute această situație.

În plus, mai spune că sunt și alți liberali care negociază cu alte partide, dar măcar Modrea ”și-a dat arama pe față” prin prezența într-o conferință cu sute de persoane. 


”Îl prefer pe dl Modrea în detrimentul celor care în momentul de față poate negociază cu alte formațiuni politice. Măcar și-a dat arma pe față. Domnule, eu vreau să plec la PSD, că după ce face o astfel de vizită la congresul PSD-ului, nu mai poți veni în Partidul Național Liberal să spui că nu-ți aduci aminte unde ai aterizat, era clar că acolo te-ai dus. Conștient de faptul că în prezența a sute de delegați și a reprezentanților mass-media, cineva va confirma faptul că ai fost prezent.

Nu pot să îl condamn pe domnul Modrea pentru că îl cunosc de foarte mulți ani, a fost acolo unde a fost bine, deci nu e niciun fel de problemă. Nu știu cum ar mai putea rămâne în PNL după ceea ce a făcut. Adică te duci la conferința PSD-ului de alegeri și ulterior te aștepți ca pe PNL-ul să te primească cu pâine și sare? Este exclus ca în Partidul Național Liberal, domnul Modrea să mai poată veni cu vreo scuză”, a spus Romanescu.

Vizualizări: 1,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: