Rețetă simplă de frigănele pentru micul dejun!
Frigănelele reprezintă unele dintre cele mai consumate preparate la micul dejun. French Toast, așa cum este cunoscut preparatul în alte țări, se face destul de simplu și rapid.
Nu ai nevoie de ingrediente costisitoare dacă vrei ca acestea să fie foarte moi și să aibă un gust delicios.
Pentru rețeta clasică de frigănele ai nevoie doar de pâine feliată, ouă, zahăr, smântână și unt.
Ingrediente:
3 felii pâine
2 ouă
Sare
Ulei
Zahăr, smântână și unt
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol și adăugăm o linguriță de sare și puțin zahăr, apoi batem cu furculița.
Trecem feliile de pâine prin smântână și ou și le prăjim în unt cu ulei încins până se rumenesc frumos pe ambele părți. Le transferăm pe o farfurie tapetată cu prosoape absorbante pentru a elimina uleiul în exces.
Se pot servi cu usturoi.