Recompensă 1000 de euro în cazul câinilor găsiți fără suflare în pădure

Cazul câinilor care ar fi fost uciși și aruncați într-o pădure din comuna Câlnic a stârnit revoltă în rândul gorjenilor. Pe paginile de Facebook destinate iubitorilor de animale, oamenii cer să se găsească autorii acestor fapte oribilie și să se facă dreptate. 

Un gorjean a anunțat că oferă recompensă de 1000 de euro celui care i-ar da un indiciu care să ducă la prinderea făptașilor.

„Ofer pentru început recompensa de 1000 de euro pentru cine oferă un indiciu clar despre autorii masacrului de la Calnic-Cărbunesti! Aceștia trebuie să răspundă dar nu în limitele legii ci în limitele judecății morale: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte! Păcat ca am ajuns să trăim și să vedem asemenea specimene de oameni și asemenea atrocități”, este mesajul postat de Ovidiu Tender Păsărin.

Între timp, polițiștii gorjeni au deschis o anchetă în acest caz.  Din primele informații, cele 23 de patrupede nu erau microcipate și nu prezentau urme de violență sau lovituri la exterior. 

Tot pe grupurile iubitorilor de animale au fost persoane care au recunoscut unii dintre câini ca fiind animale fără stăpân care trăiau în apropierea căii ferate din Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: