Elevi gorjeni în tabăra Poli Camp

Exepriență inedită pentru câțiva elevi din județul Gorj! Ei au avut ocazia să participe la un proiect organizat de Universitatea Politehnică din Timișoara. Proiectul are drept scop familiarizarea actualilor elevi de liceu cu viața de student de care se vor bucura în scurt timp.

Elevii participanți provin de la Liceul Teoretic „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești.

„18 elevi din clasele a XI-a și a XII-a, împreună cu 2 cadre didactice - au participat la Universitatea Politehnica Timișoara, în perioada 26-29 octombrie 2023, la tabăra Poli Camp, un proiect menit să familiarizeze viitorii absolvenți ai liceului cu viata de student la Politehnica. Cu toții, pe durata taberei, au desfășurat activități în cadrul laboratoarelor didactice din facultăți și la diverse activități de cunoaștere și dezvoltare personală, activități recreative, cât și la diverse tipuri de ateliere de educație nonformală”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.


La sfarsitul activitatilor trei elevi participanți au fost premiați cu vouchere de confirmare a locului la Universitatea Politehnică din Timișoara.

Galerie foto



Vizualizări: 859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: