Rechizite pentru copiii fără posibilități

Dar din dar se face Rai! Cristina Lia, fondatoarea Asociației Glasul Sufletului din Rovinari a demarat o nouă campanie ce aduce zâmbetul pe buzele multor familii din județul Gorj. A strâns bani să cumpere ghiozdane cu rechizite pentru zeci de copii. 

În cadrul acțiunii, a făcut publică și o poveste emoționantă dintr-un sat din Licurici, unde o mamă crește singură nouă copii. O fostă școală a fost transformată de autorități în locuință socială pentru ca familia să aibă un acoperiș deasupra capului.

"Dragilor noi am început distribuirea Ghiozdanelor cu suflet. Și așa ajungem și la familiile pe care îi susținem de ceva timp, dar personal nu i-am cunoscut. Am ajuns la Licurici sat Totea, unde de câțiva ani părintele David face drumuri la Rovinari pentru a lua de la asociației, alimente, haine,etc... ce le este de trebuință unei mame cu 9 copii alungată de acasă și care stătea într-o școală pusă la dispoziție de primărie. Si-au dat mâna o mână de oameni, primarul comunei Licurici, preotul, DGASPC și un înger care a simțit că nevoia de ajutor este enormă și această mamă trebuie ajutată și așa s-au înfăptuit minuni în această școală care de curând a devenit locuință socială (grație primarului). Așa că au putut începe renovarea și utilarea pentru a putea locui în condiții normale. Mai au nevoie de ajutor, de aceea, care doresc să ajute și să pună o cărămidă în această misiune pot lua legătura cu Sorin Stelian Torop sau la asistența socială a primăriei Licurici și să nu îi lăsăm la greu", a scris Cristina Lia pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: