Laptopuri și table interactive pentru școlile din Novaci

Unitățile de învățământ din orașul Novaci vor beneficia de o investiție semnificativă în echipamente și dotări IT, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul își propune să modernizeze infrastructura tehnologică a școlilor din localitate.

Potrivit documentației, obiectivul principal al proiectului este de a asigura accesul elevilor la tehnologie modernă în cadrul procesului educațional. Aceasta se va realiza prin dotarea sălilor de clasă cu echipamente TIC (tehnologia informației și comunicațiilor) esențiale, precum și prin înființarea și dotarea de laboratoare de informatică. Investiția vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, care vor putea astfel să-și dezvolte competențele digitale și să utilizeze resurse didactice moderne.

Echipamentele care urmează să fie achiziționate includ laptopuri, display-uri interactive, camere pentru videoconferințe, imprimante, scannere portabile, sisteme de sunet, videoproiectoare și routere wi-fi.

Valoarea investiției se ridică la peste un milion de lei, fără TVA. Firmele interesate de acest proiect pot depune ofertele până pe data de 5 septembrie.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: