Reacția CE Oltenia după accidentul cu patru răniți: Salariații și-au reluat activitatea

CE Oltenia a postat pe site un comunicat de presă referitor la accidentul de muncă de la Cariera Roșia. Accidentul a avut loc din cauza ceții, spune compania. Mai mult, CEO spune că trei dintre pasageri erau angajați, care s-au și întors la muncă după zdruncinătură. 

”In data de 19.01.2024, in jurul orei 06:30, mijlocul de transport GJ-62-EWX-masina omologata pentru transport 8+1 persoane efectua transportul salariatilor Sectorului Rosia la abzeterul A04.

Deplasarea s-a efectuat prin Localitatea Farcasesti pe un drum asfaltat. La terminarea drumului asfaltat si intrarea pe drumul tehnologic balastat si compactat, din interiorul Carierei Rosia, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile (ceata densa), la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers, la dreapta, autoutilitara a acrosat cu cabina transportorul T202.

In urma coliziunii a rezultat ranirea conducatorului auto, angajat al firmei care executa serviciul de transport iar trei salariati ai Complexului Energetic Oltenia S.A. au fost transportati la spital pentru investigatii de specialitate. In urma investigatiilor nu a fost necesara spitalizarea acestora, salariatii reluandu-si activitatea”.

Vizualizări: 4,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: