Festivalul „Bucurie în Mișcare” ajunge la Târgu Jiu

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România vine la Târgu Jiu. În zilele de 12 și 13 mai, toți târgujienii sunt invitați în zona amfiteatrului din centrul orașului la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii. 

Asociația 11even, în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Kaufland România și Decathlon, organizează, în perioada 12-13 mai, Festivalul „Bucurie în Mișcare”. Timp de două zile, la Târgu Jiu, particianții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii. „Vă așteptăm să vizitați locurile amenajate în zona amfiteatrului din centrul Municipiului Târgu-Jiu: Caravana «Jocurile copilăriei»: Țară, țară vrem ostași!; Rațele și vânătorii; Sticluța cu otravă; 1,2,3, la perete stai!; Elasticul; Baba oarbă; Țările; Cal și călăreț; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, tenis de masă, badminton, tir cu arcul, tenis cu piciorul şi slow biking”, anunţă organizatorii.

Copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul „Cupei copiilor la mini-fotbal”. La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: arte marțiale, dans sportiv, dans de societate, kangoo jumps, zumba, demonstrație de lupte și gimnastică aerobică.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsacuri, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.

PROVOCARE

„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”, prin care se dorește implicarea a cât mai multor persoane din Târgu Jiu care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general. Fiecare participant poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Provocarea se încheie pe data de 11 iunie 2017.

Galerie foto


Vizualizări: 1,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: