Anchete în cazul accidentului din Cariera Roșia

Urmează anchete în cazul accidentului care a avut loc, vineri dimineața, în Cariera Roșia din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Poliția a deschis un dosar penal, iar reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, au ajuns și ei la fața locului.

Patru persoane au ajuns la spital după ce tancheta în care se aflau a intrat într-o bandă transportoare. Din primele informații, șoferul nu a observat, la timp, obstacolul din cauza ceții. De altfel, el a fost și cel mai grav rănit. Pentru scoaterea lui din mașină s-a solicitat un echipaj de descarcerare al ISU Gorj.

"Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile , respectiv ceață foarte densă , astăzi, în jurul orelor 06:10, un mijloc de transport ce efectua transportul salariaților sectorului Roșia a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un utilaj din cadrul carierei. Evenimentul a avut loc UMC ROSIA - PESTEANA , SECTOR ROSIA din cadrul COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA SA.  La fața locului s-au deplasat doi inspectori de muncă din cadrul instituției noastre pentru a efectua primele constatări. Victimele au fost transportate la unități medicale din Rovinari și Municipiul Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis ITM Gorj.

Vizualizări: 2,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: