Propunerea lui Iulian Popescu: Un padoc și o fabrică de mâncare pentru animale

Iulian Vasile Popescu, candidatul din partea PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, vine cu o propunere nouă pentru a ajuta animalele abandonate din oraș: un padoc și o fabrică de mâncare pentru câini și pisici.

Fostul prefect a discutat deja cu un investitor. Ideea acestuia presupune construirea unei fabrici care să ofere, timp de 10 ani, mâncare gratuită pentru animalele din padoc.

Terenul va fi pus la dispoziție de primărie.

”Am spus de la început ca aducerea de investitori și crearea de locuri de muncă reprezintă o prioritate în mandatul meu de primar al municipiului Târgu Jiu. Dar, în același timp, iubim și animalele. Ce ar fi să avem o abordare integrată în acest sens? Am avut discuții avansate cu un investitor pentru a veni aici și a realiza o fabrică de mâncare pentru animale. Primăria va pune la dispoziție terenul și utilitățile și va realiza lângă această fabrică un padoc nou și modern pentru câini și pisici. În schimb, investitorul va oferi mâncare acestor animale pentru o perioadă de 10 ani”, transmite Iulian Popescu.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: