Propunere: Cel mult două mandate pentru primari și președinți de CJ. „Puterea îmbată!” Apar surprize și în Gorj?

Marcel Ciolacu ar vrea doar două mandate la primărie ori Consiliu Județean pentru social-democrați. „Puterea îmbată”, a spus liderul PSD. În teritoriu, propunerea nu s-ar aplica peste tot. „Nu s-a pus problema la Gorj”, reacționează deputatul Mihai Weber. 

„Primarii și președinții de consilii județene care candidează din partea PSD să nu aibă mai mult de două mandate. Este suficient, fiindcă în acel moment, câteodată, puterea îmbată. Eu pot face acest lucru ca președinte de partid, pot lua o decizie împreună cu colegii mei ca să fie o regulă”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu, la un post național de televiziune.

Întrebat dacă ar putea apărea surprize și în Gorj cât privește candidatul susținut pentru postul de președinte de Consiliu Județean, post ocupat de Cosmin Popescu, liderul social-democrat din Gorj spune că aici nu există motive de îngrijorare.

„Nu s-a pus problema la Gorj, ci în anumite zone unde sunt președinți de Consiliu Județean care au mai multe mandate pentru că e nevoie de împrospătare, o înnoire pentru că după o perioadă de timp, orice persoană ori formațiune politică, în momentul în care este la conducere, erodează ca imagine și perspectivă și de-asta a făcut această declarație. La Gorj, nu există nicio problemă. O să facem noi echipa pentru că suntem una dintre cele mai performante echipe”, a spus Mihai Weber, liderul PSD Gorj.

Cosmin Popescu încheie, anul viitor, cel de-al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 3,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: