De ce vrea senatorul Iordache să-i fie verificată averea

Anunț neobișnuit făcut de senatorul gorjean Ion Iordache. Parlamentarul invită Agenția de Integritate să-i verifice averea. Iordache a postat un filmuleț pe Facebook, în care spune că vrea să-i fie verificată averea pe care o are și invită și presa să fie prezentă.

El a adăugat că face acest demers pentru că a fost denigrat în spațiul public și vrea să dovedească faptul că averea a fost obținută cinstit. 

"Sunt Ion Iordache, senator de Gorj. Am luat decizia de a solicita Agenției Naționale de Integritate să vină, să verifice averea pe care o am și care este la vedere. De asemenea, invit toate instituțiile de presă, din România să participe și să ia parte la acest proces și fac asta pentru că sunt un om asumat și pentru că eu sunt convins ca România va merge în direcția bună atunci când politicienii care o conduc sunt oameni care au avut realizări în viața lor, oameni care sunt împliniți, oameni care își pot permite să ofere din experiența pe care au acumulat-o ei și societății. Și mi se pare nedrept ca prin acțiuni de denigrare, oamenii care au muncit cinstit, care au acumulat din muncă cinstită să fie denigrați și să fie ținuți departe de politică. Sunt unul dintre oamenii care cinsideră că numai prin implicarea celor care au avut succes, care știu ce înseamnă muncă de succes, poate să dea înainte societatea noastră", a conchis Iordache.

Vizualizări: 4,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: