Primar: Primii 14 kilometri de canalizare funcționează

Prima parte din sistemul de canalizare al comunei Turburea a devenit funcțional, iar autoritățile locale sunt foarte mulțumite de calitatea lucrărilor. 



Primii 14 kilometri din sistemul de canalizare de la Turburea au fost deja puși în funcțiune după aproximativ patru ani de la începerea lucrărilor.

”S-a dat drumul la 14 kilometri de canalizare, iar stația de epurare funcționează foarte bine. Sistemul funcționează foarte bine și chiar vreau să felicit constructorul pentru cum a făcut lucrările. A durat ceva dar a făcut o lucrare super. Mai avem 11 kilometri de canalizare în lucru în satele Poiana și Cocorova, acolo trebuie să mai facem racordurile și gata. Sunt două proiecte diferite. Ambele investiții se ridică la 120.000.000 de lei”, a declarat Ion Bârcă.

Cu aceste două proiecte finalizate, ar mai fi două sate care nu au canalizare și probabil nici nu vor avea. ”Ar mai rămâne cătunul Turburea de Sus fără canalizare și satul Butișoaia.  În cele două sate nici nu știu dacă o să putem băga vreodată canalizare pentru că zona și relieful nu prea permite, dar și din vina oamenilor care nu au respectat PUG-ul și au construit cum au vrut”, a  mai adăugat Ion Bârcă.

Vizualizări: 1,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: