Primar liberal: O să vină momentul în care se vor organiza și alegeri

Dan Vîlceanu n-ar avea vreo problemă dacă s-ar organiza alegeri în PNL Gorj. O spune primarul liberal din Rovinari, Robert Filip, în contextul în care s-a tot vehiculat că ar putea fi făcute alegeri în sânul partidului din Gorj după ce deputatul Vîlceanu a intrat în conducerea centrală. Filip a ținut să adauge că de faptul că Vîlceanu este ministru al Fondurilor Europene ar trebui să profite cât mai mulți primari gorjeni.

Robert Filip a comentat și declarațiile că ar trebui organizate alegeri în structura liberală din Gorj. A explicat că deputatul Dan Vîlceanu nu ar avea ceva împotriva acestui lucru:  “Ar avea deschidere să facă alegeri la Gorj”.

Însă, primarul din Rovinari a vrut să sublinieze că, de fapt, acum ar trebui ca tot județul să profite de faptul că deputatul Vîlceanu este în fruntea Ministerului Fondurilor Europene.

“Pentru noi, ca județ, faptul că Dan Vîlceanu ocupă funcția de secretar general la PNL și că e ministrul Fondurilor e un lucru bun și trebuie să-l materializăm toți, tot județul în sine. Cred că o să vină momentul în care se vor organiza și alegeri. Dan Vîlceanu este foarte conștient că lucrurile sunt trecătoare și trebuie să facă fiecare un pas în față sau în spate. Din fericire pentru noi, Dan Vîlceanu l-a făcut în față. Nu cred că ar avea vreo problemă, ar avea deschidere să facă alegeri la Gorj, să vină un om care să revitalizeze ori să continue munca sa ori să facă ceva în plus față de ce a făcut Dan Vîlceanu. Eu nu cred că este un om care să aibă probleme în sensul acesta”, a spus Filip, la Radio Infinit.

Deputatul Dan Vîlceanu s-a autosuspendat din funcția de președinte al PNL Gorj după ce a fost cooptat în funcția de secretar general al structurii centrale a partidului. În locul său, este interimar primarul din Novaci, Dumitru Leuștean.

Vizualizări: 2,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: