Primar din Gorj: Candidez pentru ultimul mandat. E suficient să nu se urce gărgăunii la cap

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale şi edilii îşi fac planuri. Primarul din Târgu-Cărbuneşti declară că ştie exact ce vrea. Încă un mandat şi gata. “Nici nu e timp prea mult să i se urce gărgăunii la cap, să-şi facă impresia că e atoatestăpân şi atoateştiutor”, a spus edilul Dănuţ Birău.

Întrebat dacă va mai candida pentru încă un mandat la primărie, Dănuţ Birău a declarat la un post local de radio că îşi mai doreşte încă patru ani la primărie. E convins că va primi votul localnicilor din Târgu-Cărbuneşti.

“Voi mai candida pentru încă un mandat. Ultimul de primar. Până în 2028. Aşa am plecat la drum. Consider că trei mandate sunt suficiente pentru un om ca să demonstreze ce poate să facă. Nici nu e timp prea mult să i se urce gărgăunii la cap, să-şi facă impresia că e atoatestăpân şi atoateştiutor. Cred că în aceşti şapte ani am făcut destule. Vor mai fi cinci ani să am timp să duc la cap unele proiecte şi să încep altele. Am demonstrat că sunt un om serios care şi-a văzut de treaba lui şi cred că oamenii îmi vor mai acorda votul şi în 2024”, a declarat primarul din Târgu-Cărbuneşti, la o emisiune la Radio Infinit.

Dănuţ Birău e la al doilea mandat. L-a obţinut pe lista PSD.

Vizualizări: 4,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: